no132 . Magic the Gathering

Magic the Gathering

Magic the Gathering
Magic the Gathering

เป็นหนึ่งในเกมที่ทำให้คุณประทับใจ ยังจำวันที่ซื้อเด็คแรกที่ตรงกับเด็คที่สี่พร้อมซองจดหมายจากเวอร์ชันแก้ไขที่ได้รับ Sol Ring ตอนนี้ มาถึง iOS และ Android แล้วคงไม่มีใครอดใจได้ที่จะลองเล่น ดูว่าประสบการณ์การเล่นเกมบนมือถือเป็นอย่างไร

แน่นอนก่อนที่จะพูดถึงเกมและประสบการณ์ซึ่งเป็นสิ่งสำคัญจริงๆที่นี่ บทวิจารณ์สั้น ๆ เกี่ยวกับกลไกสำหรับผู้ที่ไม่รู้ว่า เกี่ยวกับเกมไพ่สะสมที่พิสูจน์แล้วในช่วงหลายปีที่ผ่านมาว่าพวกเขายังมีอะไรให้เล่นอีกมากมาย

เป็นเกมการ์ดซื้อขาย เมื่อคุณสวมบทบาทเป็นนักมายากลด้วยเหตุนี้คุณจะมีความสามารถในการร่ายเวทย์สิ่งมีชีวิตชุดร่ายมนต์และแม้แต่อินสแตนซ์หรืออินเทอร์รัปต์ที่คุณสามารถเล่นได้ตลอดเวลา

ชุดการ์ดทั้งหมดนี้สอดคล้องกับห้าสี (ขาวเขียวน้ำเงินแดงและดำ) และการ์ดแต่ละใบมีลักษณะเฉพาะของตัวเองที่ส่งผลต่อรูปแบบการเล่นและชุดค่าผสมที่เป็นไปได้ที่คุณสามารถทำได้ในอนาคตเมื่อคุณเพิ่มมากขึ้นเรื่อย ๆ การ์ดเพิ่มเติมในคอลเลกชันของคุณ

This is one of those games that will blow your mind. Remember the date of purchase of the first deck that matches the fourth deck with an envelope from the revised version Sol Ring, has now arrived on iOS and Android, no one can wait to give it a try. See what the mobile gaming experience is like.


Of course, before talking about games and experiences, which is really important here. A short review of the mechanism for those who don’t know About collectible card games that have proven over the years that they still have a lot to play.

It’s a trading card game. When you take on the role of a magician, you’ll have the ability to cast spells, creatures, enchantments, and even instances or interrupts that you can play at any time.

This entire card set corresponds to five colors. (White, Green, Blue, Red and Black) and each card has its own characteristics that affect gameplay and possible combinations you can make in the future as you add more and more cards in Your collection

Magic the Gathering

แนะนำติชมได้ที่ : 26wellingtonstreet.com

สนับสนุนโดย : macau8889