no124 . Black Mesa

Black Mesa

Black Mesa
Black Mesa

เกมแอ็คชั่นสุดระทึกพร้อมเนื้อหาเข้มข้นไม่มีใครไม่รู้จักเกม Half-Life อย่างแน่นอนและเมื่อเป็นเกมที่ปรับปรุงเมื่อนานมาแล้ว แม้ว่าจะดีแค่ไหนก็ยากที่จะให้นักเล่นเกมหน้าใหม่กลับมาเล่นกับกราฟิกแบบเก่า ๆ ค่อนข้างน่าเสียดาย

แต่ด้วย Half-Life 2 มีระบบ Source Engine ที่ช่วยให้ผู้คนสามารถสร้างม็อดได้และมีคนที่ชื่นชอบ Half-Life ในภาคแรกเป็นจำนวนมาก ก่อนอื่นจนกว่า Valve (เจ้าของลิขสิทธิ์) เกิดทำใจ เชิญทีมงานมาดูงานที่ บริษัท

จากนั้นทีมผู้สร้างได้พัฒนาไปสู่ Black Mesa และกลายเป็นตัวแทนของ Half-Life ที่สมบูรณ์ยิ่งขึ้น ด้วยการขยายเรื่องราวจากภาคแรกและปรับปรุงบางฉากที่ชวนให้นึกถึง Half-Life ในแบบที่ใคร ๆ ก็อยากให้เป็น

เกมนี้เป็นเกม FPS แนวยิงมุมมองบุคคลที่หนึ่งที่ไม่เน้นแค่แอ็คชั่น แต่เมื่อรวมกับเนื้อเรื่องที่เข้มข้นเราสามารถโต้ตอบกับ NPC ต่างๆที่มีอยู่ในเกมได้ และเนื้อหาจะไม่หนีไปจาก Half-Life มากนักดังนั้นหากใครที่ได้ยินข่าวลือของเกมเก่านี้ แต่ไม่ใช่กับกราฟิกโบราณ เกมนี้จึงเปิดโอกาสให้สัมผัสกับสิ่งนั้นด้วยกราฟิกที่ดีขึ้น

Black Mesa
Black Mesa

A thrilling action game with intense content Half-Life is absolutely unknown, and when it was a long-ago revamp. Despite how good it is, it’s quite a bit unfortunate to get new gamers back to playing with old graphics quite a bit.

But with Half-Life 2 there is a Source Engine that allows people to create mods, and there are a lot of people who liked Half-Life in the first installment. Until then, Valve (copyright owner) has made the decision to invite the team to visit the company.

The filmmakers then evolved into and became a more complete representation of Half-Life. By expanding the story from the first part and improving some of the scenes reminiscent of Half-Life in the way anyone would want it to be.

This game is an action-oriented FPS game. But when combined with a rich storyline, we can interact with various NPCs that exist in the game. And the content will not escape much from Half-Life, so if anyone who hears the rumors of this old game. But not with vintage graphics So this game gives us the opportunity to experience that with better graphics.

Black Mesa

แนะนำติชมได้ที่ : 26wellingtonstreet.com

สนับสนุนโดย : macau8889