no31 . Garena Contra: Return

Garena Contra: Return

เรื่องราวหลักของเกม Contra ยังคงถูกกล่าวถึงการสู้กับ เหล่าบิลและแลนซ์ (คนเหล็ก + แรมโบ้) และองค์กรก่อการร้ายที่เรียกว่า ” เหยี่ยวแดง ” (Red Falcon) พวกนี้มีกองกำลังและอาวุธสงครามมากมาย ใน ” Garena Contra: Return ” จะมีศัตรู “ซอมบี้” พร้อมเสียงภาษาไทย เอาใจคนไทยโดยเฉพาะ จึงทำให้มีครไทยสนใจและโหลดมาเล่นเป็นจำนวนมาก ทั้งกราฟฟิกภาพสีสันที่สวยงาม สร้างออกมาได้ดี

Garena Contra: Return

ผู้เขียนเห็นว่าหนึ่งในจุดขายของเกม Contra Return คือการ “รักษาบรรยากาศดั้งเดิม” ของเกม Contra ดั้งเดิมไว้อย่างมาก ไม่ว่าจะเป็นซาวด์แทร็กทิวทัศน์ตัวละครเรา และ ศัตรูล้วนพัฒนาเป็น 3D สมบูรณ์แบบ โดยไม่ทิ้งเค้าโครงดั้งเดิมที่มีเสน่ห์ของเกมนไป เราต้องขอบคุณที่ทำให้เราได้ย้อนวัยกลับมาเล่น Contra ในแบบที่สนุกมากยิ่งขึ้นนึกถึงตอนสมัยที่เป็นเด็ก ในภาคนี้ปืนปรับแต่งเลื่อนระดับให้มีประสิทธิภาพมากยิ่งขึ้น

Garena Contra: Return

ตัวละครของเกม (ฮีโร่) ของ Contra Return นั้นค่อนข้างหลากหลาย ซึ่งวันแรกของการบริการมีข้อมูลฮีโร่มากถึง 12 ตัว ซึ่งส่วนใหญ่สามารถรับได้จากระบบต่าง ๆ ในเกมไม่ว่าจะเป็นโหมดท้าทายจากร้านค้า หรือ กิจกรรมที่ตามมา และ ในอนาคตจะมีการปรับปรุงตัวละครใหม่ๆ และ ความสามารถในการเปลี่ยนรูปลักษณ์เดิมเพิ่มเติม!อีกมาก

Garena Contra: Return

The main story of Contra is still being talked about fighting with Bill and Lance (Iron Man + Rambo) and the terrorist organization called “Red Falcon”. They have many forces and war weapons. In “Garena Contra: Return” there will be enemies “zombies” ready. Thai audio Especially for the Thai people Therefore make Thai people interested and download a lot to play Both beautiful graphics and colorful images Created well.

The author sees one of the selling points of Contra Return is to “preserve the original atmosphere” of the original Contra. Whether the soundtrack, scenery, characters, and enemies are all developed into perfect 3D, without leaving the original charm of the game. We have to thank you for making us go back to playing Contra in a more fun way. Think of childhood times. In this part, the gun has been upgraded to be more efficient.

Contra Return game characters (heroes) are quite diverse. The first day of the service has up to 12 hero data, most of which can be received from various systems in the game, whether it is a challenge mode from the store or the following activities, and in the future there will be new character improvements. And the ability to change the old look. More! More

Garena Contra: Return

แนะนำติชมได้ที่ : 26wellingtonstreet.com

ขอบคุณรูปภาพ : Google / youtube / facebook