no15 . Garena RoV

Garena RoV

Garena RoV

RoV เป็นเกมมือถือสไตล์ MOBA จาก Tencent ซึ่งเปิดตัวในประเทศไทยเมื่อปลายปี 2559 รูปแบบการเล่นคล้ายกับ Dota ที่เล่นบนคอมพิวเตอร์ แต่ RoV จะเล่นบนอุปกรณ์มือถือแทนเกม RoV จะเล่นกับผู้เล่น 5 VS 5 คน ทีมใดสามารถทำลายฐานของอีกฝ่ายก่อนที่จะชนะ แต่รูปแบบการเล่นมีมากกว่านั้นคือ จะท้าเวลกับเพื่อน 1 VS 1 ก็ได้โดยการชวนคนที่เราจะเล่นด้วยในเกมเพื่อต่อสู้กัน หรือ จะ 3 VS 3 มีหลายรูปแบบที่อัพเดตใหม่ตลอด

Garena RoV
Garena RoV

รูปแบบเกมการต่อสุ้เพื่อให้ทีมชนะต้องร่วมมือร่วมใจกันเป็นหนึ่ง หากมีใครคนใดคนหนึ่งออกจากเกมก็จะเสียเปรียบ และสามารถกดยอมแพ้ได้แต่ต้องได้รับความเห็นที่ตรงกันกับเพื่อนร่วมทีม และเราสามารถรีพอตคนที่ออกจากเกมได้หลังเกมจบเพื่อหักคะแนนคนที่ทำผิดกฎของเกม เกม ROV จะมีจุดเด่นตรงตัวละครที่หลากหลายมีหลายสายให้เลือกเล่น และความเก่งของแต่ละตัวละครก็จะแตกต่างกันออกไป

Garena RoV

จะมีไอเทมต่างๆให้เราได้ปรับแต่งและอัพเดต และยังมีสกิลของแต่ละตัวให้เราได้ซื้อสำหรับตัวละครที่เราชอบ ภาพกราฟฟิกของเกมสีสันเอฟเฟคที่จะทำใหคุรสนุก จนตอนนี้ไม่ว่าใครก็ต้องรู้จักเกมนี้เล่นกันทั่วบ้านทั่วเมืองก็ว่าได้

RoV is a mobile-style mobile game from Tencent, launched in Thailand in late 2016. The gameplay is similar to Dota played on computers, but RoV will be played on mobile devices instead. RoV will play with 5 VS players. 5 people can destroy the other party’s base before winning But the style of play is more than that is Can challenge with friends 1 VS 1 by inviting the people we will play with in the game to fight each other or 3 VS 3 with many new updates throughout.

Fighting game format for the winning team to work together as one If anyone leaves the game, they will be at a disadvantage. And can press to give up, but must get the same opinion with the teammates And we can replicate people who leave the game after the game ends to deduct points for people who break the rules of the game. The ROV game has a distinctive feature with a variety of characters with many lines to choose from. And the skills of each character will be different.

There will be various items for us to customize and update. And there are also skills for each character that we can buy for the characters that we like Game graphics, colorful, effects that will make you fun. Until now, anyone who knew about this game had to play throughout the city.

Garena RoV

แนะนำติชมได้ที่ : 26wellingtonstreet.com

ขอบคุณรูปภาพ : Google / youtube / facebook