no10 . Metal Slug

Metal Slug

Metal Slug

Metal Slug เป็นอีก 1 เกมที่เล่นแล้วเพลินสุดๆหยุดไม่อยู่เพราะทั้งเสียงที่สนุกและรูปแบบเกมในแต่ละฉาก แต่ละด่าน ที่จะมีความบยากง่ายต่างกันออกไป เริ่มแรกเลยนะคะตัวละครที่มีให้เราเลือกเล่นจะมีทั้งหมด 7 ตัว ทั้งผู้หญิงและผู้ชายเราก็เลือกในแบบที่เราอยากจะเล่นเลยค่ะ จะเล่นคนเดียวหรือจะเล่นกับเพื่อน 2 คนคอยช่วยเหลือกันก็ดีค่ะ เนื้อหาของเกมเป็นเกมบุกตะลุยฝ่าด่านของทหารเพื่อไปหาบอสใหญ่

Metal Slug

แต่ละด่านจะมีคนโดนมัดให้เราไปช่วยและรับไอเทมต่างๆเช่นปืนหรือของต่างๆ ปืนที่ได้จะมีความหลากหลาย ยิ่งกระจายหรือจะเป็นจรวดหรือจะเป็นระเบิดก็สำคัญค่ะ ภาพและเสียงของเกมทำออกมาได้อลังการ และยังมีมุมหน้าๆเช่นเวลาที่เรากินอาหารในเกมเยอะเราจะตัวอ้วนพุงใหญ่และเราจะเก่งขึ้น พอผอมเราก็กลับมาเป็นแบบเดิม เรียกได้ว่าเป็นเกมที่สนุกและคนไทยนิยมเล่นกันมากในช่วงดวลาหนึ่งปัจจุบันพัฒนามาในรูปแบบมือถือ ให้ย้อนวัยความสนุกกันอีกครั้ง

Metal Slug

Metal Slug is another fun game that can’t be stopped because of both the fun sound and the gameplay in each scene, each level will be a different difficulty. First of all, there are 7 characters to choose from, both women and men. We choose the way we want to play. Playing alone or playing with 2 friends will be helpful. The content of the game is a game to attack through the military stages to find the big boss.

Metal Slug

Each level is tied to us to help and receive items such as guns or other items. The guns obtained are diverse. The more it spreads or is a rocket or a bomb it is important. The images and sounds of the game are spectacular. And there are still angles, such as when we eat a lot of food in the game, we will become big fat and we will become better. When thin, we return to the original form. It can be said that it is a fun game and the Thai people are very popular during the time. Nowadays it is developed in the form of mobile phones. To revive the fun again.

Metal Slug

แนะนำติชมได้ที่ : 26wellingtonstreet.com

ขอบคุณรูปภาพ : Google / youtube / facebook