no 6. WINNING ELEVEN

WINNING ELEVEN

WINNING ELEVEN

เกมฟุตบอลที่คนไทยนิยมเล่นแต่ก่อนยังคงมีการผูกขาดในความนิยม เพราะ FIFA ยังคงมีคุณภาพที่แตกต่างจาก มาก (ก่อนที่จะถูก FIFA เอาชนะตั้งแต่ปี 2010) และเกม Winning Eleven 4 ที่ทีมต้องการแบ่งปันในรอบนี้เป็นอีกส่วนหนึ่งที่เคยเป็นหนึ่งในฤดูกาลสูงสุดของซีรีส์ งั้นเรามาดูรายละเอียดของเกมนี้กันดีกว่า

WINNING ELEVEN

ภาคนี้เป็นครั้งแรกที่มีการเพิ่มโหมด Master League ในโหมดนี้ผู้เล่นจะสามารถเลือกสโมสรที่พวกคุณชื่นชอบเพื่อแข่งขันกับระบบลีก และมีบอลถ้วยในช่วงฤดูกาลจะมี 16 สโมสรให้เลือก แต่ด้วย Konami ที่ไม่ได้รับลิขสิทธิ์รายชื่อผู้เล่นเหมือนกับ FIFA จึงทำให้ชื่อของนักเตะในเกมจะแตกต่างกันเล็กน้อย ผู้เล่นสามารถแก้ไข Edit ชื่อของผู้เล่นเองในโหมด Option แต่ละเกมจะมีความสนุกที่แตกต่างกันไป และพัฒนาให้ดีขึ้นเรื่อยๆ

WINNING ELEVEN

Football games that Thai people like to play in the past, still have a monopoly in popularity, but the Winning Eleven series because FIFA still has a quality that is very different from (before being won by FIFA since 2010). And the 4 game that the team wants to share in this round is another part that used to be one of the highest seasons of the series. So let’s take a closer look at the game.

This section is the first time that the Master League mode has been added. In this mode, players will be able to choose your favorite club to compete with the league system. There are 16 clubs to choose from during the season, but with Konami not receiving the same list of rights as FIFA players, the name of the players in the game will be slightly different. Players can edit the name of the players themselves. In Option mode, each game will have different fun. And keep improving.

WINNING ELEVEN

แนะนำติชมได้ที่ : 26wellingtonstreet.com

ขอบคุณรูปภาพ : Google / youtube / facebook